Lala İlkokulu

Vizyon: Türkiye’yi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak eğitim ve öğretim etkinliğini sevgiyle yürüten , evrensel bilgiye koşan, alanında ihtiyaçları karşılamada gerekli bilgi ve becerilerle donatılmış teknik insan gücünü yetiştiren, Ülkede “İLK” leri ve “EN” leri çıkaran saygın bir eğitim kurumu olmak.

Misyon: Mutlu, Özgüvenli, Başarılı, Araştırmacı, Sorgulayan, İletişim Becerileri Gelişmiş, Ekip Çalışmasına Yatkın, Eleştirel ve Yaratıcı Düşünen, Kendi Öğrenmesinin Sorumluluğunu Üstlenen, Öğrenmenin ve Gelişmenin Keyfine Varan, Öz Disiplin Sahibi, Güçlü ve Zayıf Yönlerinin Farkında Olan, Yeniliğe ve Gelişime Açık, Başkalarının Gereksinimlerine Duyarlı, Hak, Adalet, Sorumluluk, Dürüstlük ve Doğruluk Kavramlarını İlke Edinmiş, Kendi Kültürünü Özümsemiş, Farklı Kültürlerin Görüş ve Değerlerine Saygı Duyan Dünya İnsanları Yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08.40-14.30
Isınma: KALORİFER
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: TEMEL EĞİTİMDE DEMOKRASİ KÜLTÜRÜNÜN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ ÇOCUKLAR TARIM ÖĞRENİYOR PROJESİ HEP BİRLİKTE OKUYORUZ PROJESİ MASALLARLA BÜYÜYORUM PROJESİ DOĞA OKULU PROJESİ TASARRUF TİMLERİ PROJESİ ZEKA OYUNLARI PROJESİ BİR KİTAP DA SEN ANLAT PROJESİ

WEB - https://sinoplalailkokulu.meb.k12.tr

Adres - LALA KÖYÜ KÜNDEŞOĞLU MEVKİİ KÜNDEŞOĞLU KÜME EVLERİ NO 1/3 MERKEZ / SİNOP

Öğretim Şekli :TAM GÜN

Yerleşim Yeri - SİNOP VE GERZE İLÇESİNİN ORTASINDA LALA MERKEZDEN İÇERİ GİRİŞ 1 km.

Ulaşım ULAŞIM GERZE VE SİNOP MİNÜBÜSLERİ İLE SAĞLANIYOR. ÖĞRENCİLER TAŞIMALI KABALI MİNÜBÜS KOOPERATİFİNE BAĞLI SERVİSLERLE GELİP GİDİYOR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık SİNOP İLİNE UZAKLIK 25 km GERZE İLÇESİNE UZAKLIK 20 km